Πιτάκια με τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον τόνο (στραγγισμένο), το τυρί, τον μαϊντανό, το πιπέρι και τη σάλτσα ντομάτας.

    Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας. το ραντίζουμε με ελαιόλαδο, το κόβουμε στη μέση και βάζουμε στις δύο πάνω άκρες του τη γέμιση.

    Τυλίγουμε σε ρολάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί.

    Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.

    Λαδώνουμε τα ρολάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 για περίπου 20′.

    Υλικά

    • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό Geisha
    • 200 γρ. τριμμένα τυριά light
    • 6 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
    • λίγο μαϊντανός
    • μαύρο πιπέρι
    • 8 φύλλα κρούστας
    • ελαιόλαδο

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author