Μακαρονάδα με τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό, την τοποθετούμε στη φωτιά και προσθέτουμε μέσα λίγο αλάτι.

    Ρίχνουμε τα ριγκατόνι στο βραστό νερό και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

    Ψιλοκόβουμε λίγο μαϊντανό.

    Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, ρίχνουμε πάνω τους λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

    Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα μας στο μάτι σε μέτρια φωτιά.

    Ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι,

    Σουρώνουμε το νερό απο τις κονσέρβες τόνου.

    Μόλις αρχίσει να πήζει η κρέμα γάλακτος, προθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά και τον τόνο και ανακατεύουμε.

    Μόλις ανακατευτούν, αποσύρουμε απο τη φωτιά.

    Πασπαλίζουμε με τον κομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

    Υλικά

     

    • 250 γρ. ριγκατόνι
    • 200 ml κρέμα γάλακτος light
    • 1 κονσέρβα τόνο Geisha σε νερό, στραγγισμένη
    • λίγος μαϊντανός

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author