Αλμυρό κέικ τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα αυγά, το ηλιέλαιο, και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε.

    Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.

    Προσθέτουμε το μαυροπίπερο, το μιξ τυριών και το αλεύρι και ανακατεύουμε.

    Σουρώνουμε καλά τις 2 κονσέρβες τόνο, τις ρίχνουμε στο μείγμα μας και ανακατεύουμε.

    Βάζουμε το μείγμα μέσα σε 2 φόρμες για κέικ μίας χρήσης, λαδωμένες.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 40′-45′.

    Αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και σερβίρουμε σε κομμάτια.

    Υλικά

     

    •6 μεσαία αυγά
    •80 γρ. ηλιέλαιο
    •80 γρ. βούτυρο, λιωμένο
    •215 γρ. γάλα
    •1/2 κ.γ. μαυροπίπερο
    •320 γρ. μιξ τυριών
    •270 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
    •2 κονσέρβες τόνο Geisha σε νερό, στραγγισμένες

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author