Παστίτσιο με τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Αδειάζουμε σε ένα ταψάκι 20×30 εκ. τα βρασμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε.

    Ανοίγουμε τις κονσέρβες και στραγγίζουμε καλά τον τόνο.

    Τοποθετούμε τον τόνο σε μπολ και ανακατεύουμε μέσα την σάλτσα ντομάτας.

    Προσθέτουμε στο μπολ λίγο αλάτι, λίγη ρίγανη, πολύ πιπέρι και ανακατεύουμε.

    Με μία σπάτουλα απλώνουμε τον τόνο πάνω στα ζυμαρικά.

    Χύνουμε το γάλα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον φάκελο με τη μπεσαμέλ.

    Ανακτεύουμε με αυγοδάρτη ή μίξερ χειρός μέχρι να πήξει.

    Μόλις πήξει προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.

    Αδειάζουμε τη μπεσαμέλ πάνω απο τον τόνο και την απλώνουμε με μία σπάτουλα.

    Πασπαλίζουμε πάνω στη μπεσαμέλ μιξ τυριών.

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις ή στον αέρα στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.

    Υλικά

     

    • 250 γρ. ζυμαρικά, βρασμένα
    • 2 κονσέρβες τόνο Geisha σε ηλιέλαιο, στραγγισμένες
    • 200-250 γρ. σάλτσα ντομάτας
    • 500 ml γάλα, κρύο
    • 1 φάκελος έτοιμη μπεσαμέλ
    • 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
    • μιξ τυριών ή όποιο τυρί έχετε στο ψυγείο

     

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author