+100 χρόνια Geisha

Η ιστορία του brand Geisha ξεκινά το 1911 όταν οι δύο αδερφοί Nozaki ξεκίνησαν να πωλούν κονσερβοποιημένα προϊόντα θαλάσσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Η επιτυχία της επιχείρησης ήταν τέτοια, που σύντομα τα προϊόντα της κατέκτησαν τις αγορές όλου του κόσμου.

Φιλοσοφία

Η Geisha πρόσφερει υψηλής ποιότητας εδέσματα ψαρικών (τόνος, σκουμπρί, σαρδέλες) που είναι έτοιμα για κατανάλωση και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη γεύση τους.

Η υγιεινή λύση στη διατροφή σας

Τα προϊόντα Geisha είναι ιδανικά για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής. Αποτελούν την εύκολη, γευστική, υγιεινή και οικονομική λύση για θρεπτικά απολαυστικά πιάτα, σάντουϊτς, σαλάτες κ.α.
Όλα τα προϊόντα Geisha δεν περιλαμβάνουν συντηρητικά και γλουτένη.

Η Geisha στην Ελλάδα

Τα προϊόντα Geisha εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από το 1998 από την εταιρεία Κ. Χατζηαθανασίου ΕΠΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα. Οι συνεχείς έλεγχοι στις τεχνικές παραγωγής αλλά και στην ποιότητα εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους είναι πάντα ασφαλή και αξιόπιστα για κατανάλωση.

Προϊόντα Geisha

O Tόνος μας

Ο τόνος είναι ένα μη λιπαρό ψάρι, με χαμηλή θερμιδική πρόσληψη, εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών & άλλων θρεπτικών συστατικών, χρήσιμων τόσο σε ενήλικες όσο και παιδιά. Η χρήση κονσερβοποιημένου τόνου υψηλής ποιότητας, συνιστά ένα αποτελεσματικό, υγιεινό & οικονομικό τρόπο ένταξης των ψαριών στη διατροφή της σύγχρονης οικογένειας.

Τόνος σε ηλιέλαιο     Τόνος σε νερό