Πατατοκεφτέδες με τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και λίγο αλάτι.

    Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια, τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε καλά.

    Στραγγίζουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.

    Στραγγίζουμε το τόνο Geisha, τον προσθέτουμε στο μπολ και ανακατεύουμε.

    Προσθέτουμε το πράσινο κρεμμυδάκι, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό, τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.

    Φτιάχνουμε 11-12 κεφτέδες και τους πανάρουμε στη φρυγανιά.

    Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.

    Ψήνουμε τους πατατοκεφτέδες περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.

    Υλικά

     

    • 300 γρ. πατάτες καθαρισμένες
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 1 αυγό
    • κρεμμυδάκι πράσινο
    • 65 γρ. φρυγανιά + 65 γρ. φρυγανιά για πανάρισμα
    • 1 κονσέρβα τόνος Geisha σε λάδι

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author