Πατατοσαλάτα με τόνο Geisha

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ο σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει παρέα με την Geisha εύκολες και γευστικές συνταγές.Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Διαδικασία

     

    Προσθέτουμε σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει τις πατάτες baby και βράζουμε για 10′-15′.

    Σουρώνουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε 2-3 κομμάτια μέσα σε ένα μπολ.

    Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε.

    Ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι, την μουστάρδα, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.

    Ψιλοκόβουμε λίγο μαϊντανό και σχοινόπρασο και τα ρίχνουμε μέσα στο μπολ.

    Σουρώνουμε την κονσέρβα και προσθέτουμε τον τόνο στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

    Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

    Υλικά

     

     

    • 700 γρ. πατάτες baby, πλυμένες
    • 6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    • 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
    • 1 κ.γ. μουστάρδα dijon
    • ξύσμα από 1 λεμόνι
    • χυμό από 1 λεμόνι
    • μαϊντανός
    • σχοινόπρασο
    • 1 κονσέρβα τόνο Geisha σε λάδι

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author