Κρακεράκια με πέστο τόνου Geisha

Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ο βραβευμένος σεφ επιλέγει προϊόντα Geisha

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βάζει μια Geisha στο τραπέζι του και δημιουργεί γεύσεις που παίρνουν άριστα με τόνο: Τόνο Geisha! Τα προϊόντα Geisha είναι η επιλογή σας για ένα γρήγορο, θρεπτικό και υγιεινό γεύμα. Full απόλαυση και αμέτρητοι γευστικοί συνδυασμοί με τη μονάδικη ποιότητα Geisha. Η ιδανική λύση για τον σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής που θα θέλετε να απολαύσετε ξανά και ξανά.

    Ακολουθήστε τις οδηγίες και απολαύστε με τους αγαπημένους σας κρακεράκια με πέστο τόνου Geisha.

    Διαδικασία

     

    Σε ένα μούλτι βάζουμε τον τόνο Geisha, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα, το κουκουνάρι, το κρεμμύδι, το καρότο, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον βασιλικο το χυμό λεμονιού και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μία παχύρευστη αλοιφή.

    Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε με επιπλέον αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται.

    Μεταφέρουμε το πέστο τόνου Geisha σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    Τοποθετούμε τα κρακεράκια σε πιατέλα, αλείφουμε κάθε κρακεράκι με  το πέστο τόνου Geisha.

    Υλικά

     

    • 2 κονσέρβες τόνο Geisha σε νερό
    • ½ φλ ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. μαγιονέζα
    • 1 κ.σ. κουκουνάρι
    • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    • 1 καρότο, τριμμένο
    • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
    • 3 κ.σ. λεμόνι, χυμό
    • αλάτι, κατά βούληση
    • 1 πακέτο αλμυρά κρακεράκια στρόγγυλα
    • 8 μεγάλα φύλλα βασιλικού

    -

    YOU MIGHT ALSO LIKE More From Author